Jmenuji se Nojoud je mi 10 let a jsem rozvedená
Dvanáctiletá Saúdka se rozvádí s osmdesátiletým mužem (Novinky)
9.2.2010 • Dvanáctileté dívce, která v Saúdské Arábii usiluje o rozvod s mužem, jenž je téměř o sedmdesát let starší, poskytne právní pomoc vláda. Dětský fond OSN...
Osmdesátiletý Saúdský Arab zneužíval dvanáctiletou choť. Rozvod odmítla (idnes)
2.2.2010 • Osmdesátiletý saúdskoarabský boháč si před rokem koupil dvanáctiletou dívku. Jejímu otci za ni zaplatil 420 tisíc korun. Manželku pak zneužíval, a tak dívka se svou...
Britský muslim nutil syna ke znásilnění 12ti leté sestřenice (BBC)
27.12.2009 • Brit, který nabádal svého náctiletého syna, aby se oženil s dvanáctiletou sestřenicí a znásilnil ji, byl vzat do vazby. 54 letý muž zorganizoval fingovanou muslimskou...
Jmenuji se Nojoud, je mi 10 let a jsem rozvedená! (Aha)
17.9.2009 • Malá dívka z arabského Jemenu Nojoud Ali (nyní 10) byla otcem ve svých 8 letech donucena ke svatbě. 32letý manžel ji znásilňoval a nikdo jí...
Dětský fond UNICEF kritizuje sňatky s dětmi v Jemenu (Aktuálně)
15.9.2009 • Více než polovina jemenských dívek na venkově se vdá předtím, než dosáhnou věku patnácti let. Stanovení dolní hranice pro sňatek na 17 let je kritizováno...
V Jemenu zemřela při porodu dvanáctiletá manželka (Týden)
13.9.2009 • Dítě, která se tři dny pokoušela porodit, nakonec rovněž nepřežilo. Do 15 let se vdá v Jemenu více než čtvrtina místních dívek. Zvýšení věkové hranice...
Blogy»
- 4.2. - Muslimští duchovní v USA učí děti násilí a nenávisti (blog/ Karel Orlík)
- 2.2. - Nebezpečí islámu? (blog/ Pavel Bělohrádek)
- 27.1. - Islámský duchovní zakázal ženám okurky a banány, aby je nevzrušovaly (blog/ Břetislav Olšer)
- 27.1. - Public relations komedie v brněnské mešitě (blog/ Lukáš Lhoťan)
Osobnosti o Islámu»
- 22.1. - Rick Perry: Turecko vedou teroristé
- 6.1. - Bělobrádek (KDU-ČSL): Odsuzuji násilí v Nigérii ve jménu pomateného náboženského fanatismu
- 14.12. - František Bublan (ČSSD) hájí antisemitské projevy českých islamistů
- 11.12. - Newt Gingrich: Palestinci jsou vymyšlený národ
- 2.12. - Albánský premiér Sali Beriša: Ahmadínežád je nacista
- 22.10. - Erik Best: Deportujme neevropské imigranty
- 16.10. - Paroubek: Multi-kulti Evropa nefunguje. Přiveďme raději Slovany než Afričany (Ihned)
- 14.10. - Prezident Václav Klaus: Braňme naše tradice, nenechme si naočkovat ideologii multikulturalismu